Cégünk filozófiája a gyors, minőségi és teljes körű ügyfél kiszolgálás, de az egyre bonyolultabb technikával felszerelt márkafüggetlen gépjárművek javítása, karbantartása is fontos számunkra. Igyekszünk a térség meghatározó autószervize lenni, ahol jól kiképzett szakemberekkel, korszerű berendezésekkel felszerelt műhellyel tudjuk biztosítani megelégedésedet.

Műhelyünkben elsődleges tevékenységünk az eredetiség vizsgálat. Célja, hogy kiszűrje a bűncselekmény útján megmásított, manipulált járműveket az értékesítés alól. A vizsgálat során a hatóságot képviselő ellenőrzi az okmányokat, a benne lévő adatok helyességét, a gépkocsin található jelölések egyezőségét, valamint kutatják az utólagos estleges módosítások meglétét. Ezért kell minden adás–vétel előtt eredetiség vizsgálatot végezni, hogy biztonságot tudjunk nyújtani a leendő tulajdonos részére.

Rövid határidővel vállalunk márkafüggetlen gépjárművek javítását, szervizelését, műszaki vizsgára felkészítését, vizsgáztatást, alkatrészek beszerzését. Műhelyünkben gyorsszerviz működik.

Kiemelt figyelemmel vagyunk ügyfeleink javítási igényére. Autód javítását, a választott alkatrészek beszerzését rövid határidővel teljesítjük a Neked megfelelő árban és minőségben.

Az általunk elvégzett munkákra garanciát vállalunk. Cégünkben biztosítási ügyintézést, kárfelvételt rövid idő alatt vállalunk. Ezen kívül az átírások, forgalomba helyezések ügyintézését is bonyolítjuk. A javítási időre csereautót biztosítunk, ezen kívül háztól–házig szolgáltatásunk is működik. Külön említést érdemel a használt autó piacunk, mely biztosítja használt autók vételét, eladását. Választékunk folyamatosan bővül, cserélődik, így érdemes több esetben megtekinteni kínálatunkat.

Reméljük, sikerült röviden bemutatni cégünket, bízunk abban, hogy Téged is meggyőztük arról, hogy érdemes felkeresni szervizünket. Otthonos környezettel, kiváló parkolási lehetőséggel várjuk kedves vásárlóinkat.